Elävä kirjasto

21.05. 17:00 - 19:00
Nokian kirjasto
Address: Nuijamiestentie 11, Nokia

Elävä kirjasto on maailmalta tuttu konsepti, jolloin voit tulla ja tutustua erilaiseen kirjastoon ja tavata erilaisista taustoista olevia ihmisiä. Elävä kirjasto toimii kuten tavallinenkin kirjasto, paitsi että paperisten kirjojen sijaan lainataan oikeita ihmisiä keskustelua varten.

Elävän kirjaston ”kirjat” edustavat erilaisia vähemmistöjä ja muita ryhmiä, jotka kohtaavat syrjintää, ennakkoluuloja, stereotypioita tai rasismia. Ajatuksena on laajentaa maailmankuvaa ja tutustua uuteen sekä rikkoa mahdollisia ennakkoluuloja erilaisuutta ja erilaisia ihmisiä kohtaan. Toki voi tulla paikalle myös sillä ajatuksella, että tarjoamme kirjastossa mukavia juttuhetkiä erilaisten ihmisten parissa. Nokialla Elävässä kirjastossa on mahdollista tavata mm. eri alojen taiteilijoita, tutustua eksoottisten eläinten hoitoon tai kuulla pintaa syvemmältä järjestötoiminnasta.

Elävä kirjasto on osa Nokia-viikon ohjelmaa. Nokia-viikon koko ohjelman löydät osoitteesta: https://visitnokia.fi/kohteet/nokia-viikon-ohjelma/