Puistonvaltaus- konsertti

Puistonvaltaus on koko perheen pikniktapahtuma kauniissa Poutunpuistossa keskellä kaupunkia. Puiston valtaavat elävä musiikki ja lukuisat toimintapisteet, kirppismyyjät sekä herkkukojut.

OHJELMA LAVALLA
klo 12.15 ja 13.15 Mimi ja Kuku
klo 13 ja 14 Ruffle Army -jättisaippuakuplaesitys
klo 15 rap-artisti Tippa
Lavalla myös Nokian alakoulujen Talent 2019-kilpailun finalisteja!

OHJELMAA PUISTOSSA
Käsityö- ja askartelupisteitä, keppihevosten esterata, glittertatuointeja ja kasvomaalausta, ankkalampiongintaa sekä sumopainipukuja.
Nokian kaupunginkirjaston kirjastoautolla tapahtuu:
– Lukukoirat Pantse ja Nekku tavattavissa klo 12.30-13.30
– Poistokirja-askartelua
– Kirjastoauton reittisovellus Sivunen – esittelyä
Ota mukaan kirjastokortti, voit lainata samalla kesälukemista!

PIENEEN NÄLKÄÄN
Pop up -kahvila / Nokian Mammat ry.
Nakkifakiirin nakkivaunu
Hattaraa / Taikahile
… ja omat piknikviltit ja -eväät mukaan!
Varaa mukaan käteistä, Mammojen kahvilassa myös korttimaksu käy.

VILTTIKIRPPIS
Puiston takaosan valtaa omatoimikirppis. Myyjillä tulee olla mukana oma viltti, ja myytävät tuotteet kannetaan puistoon läheisiltä pysäköintipaikoilta, autolla puistoon ei voi ajaa. Myyntipaikka on maksuton eikä sitä tarvitse ennakkoon varata.

Tapahtuma on osa Nokia-viikon ohjelmaa.
Osa toiminnoista järjestetään säävarauksella.
Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Tapahtuman järjestää Nokian kaupungin vapaa-aikapalvelut ja Nokian Mammat ry. yhteistyökumppaneineen: Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä, Nokian nuorisovaltuusto, Nokian lasten parlamentti, Nokian Kuvataiteilijat ry., Taikahile ja Grr8t.

HYVÄ HUOMIOIDA
Poutunpuiston lähettyvillä on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja. Tampereen seudun joukkoliikenteen aikataulut ja reitit löytyvät Repa-reittioppaasta. Suosittelemme myös kävellen tai pyöräillen saapumista! Puistoon on esteetön kulku pyörätuolilla ja lastenvaunuilla. Bajamaja-wc:itä tuodaan alueelle muutamia. Tapahtuma on päihteetön.

Puistoon ei saa tuoda lasipulloja, terä- tai muita aseita, palavia nesteitä, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä, ilotulitteita eikä eläimiä. Tapahtumapaikalla löydetyt kielletyt esineet ja aineet takavarikoidaan järjestyksenvalvojien toimesta.