VJ-kurssi

VJ, eli Video Jockey esiintyy musiikkiesityksissä ja näyttää musiikkiin sopivaa kuvaa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus opetella tämä harvinainen taito. Kurssi pidetään torstaisin 3.10.-5.12. klo 18.45-20.15 ja se on suunnattu 11-16 vuotiaille. Kurssimaksu 41eur (koodi 340304LS)

Kupoli Räps- Räppi-ilta Kupolin nuorisokeskuksella

Ohjelmassa mm. Rapfactoryn artisteja, Hervannan nuorten omia kokoonpanoja, open stage ja rap battle! Tapahtumassa on myös kioski, josta nuoret voiva ostaa virvokkeita. Ikäraja 13 v. Tapahtuma on päihteetön. Ovella on puhallutus. Lisätietoja: Kupolin instagram nuorisokeskus_kupoli sekä Kupolin Facebook Hervannan nuorisokeskus Kupoli

Sähkökitarapaja

Sointuja, riffejä ja pendausta. Tervetuloa soittamaan sähkökitaraa. Voit ottaa mukaan oman soittimesi, mutta se ei ole pakollista. Et tarvitse aiempaa kokemusta soittamisesta. Pajaan otetaan enintään 6 osallistujaa, joten varaathan paikkasi etukäteen tekstiviestillä 050 67218 tai josette(a)musiikkikoulujosette.fi 27.11. mennessä. Paja on maksuton.

Kitarapaja

Tule tutustumaan kitaransoittoon yhdessä kavereiden kanssa. Tutustumme oikeaan soittoasentoon, kitaran virittämiseen ja säestämisen alkeisiin. Halutessasi voit ottaa mukaan oman kitaran. Et tarvitse aiempaa kokemusta soittamisesta. Pajaan otetaan enintään 6 osallistujaa, joten varaathan paikkasi etukäteen tekstiviestillä 050 67218 tai josette(a)musiikkikoulujosette.fi 27.11. mennessä. Paja on maksuton.

Pianopaja

Harjoittelemme soittamaan pienen sävelmän, improvisoimme ja tutustumme soinnuilla soittamiseen. Et tarvitse aiempaa kokemusta soittamisesta. Pajaan otetaan enintään 6 osallistujaa, joten varaathan paikkasi etukäteen tekstiviestillä 050 67218 tai josette(a)musiikkikoulujosette.fi 26.11. mennessä. Paja on maksuton.