Sähkökitarapaja

Sointuja, riffejä ja pendausta. Tervetuloa soittamaan sähkökitaraa. Voit ottaa mukaan oman soittimesi, mutta se ei ole pakollista. Et tarvitse aiempaa kokemusta soittamisesta. Pajaan otetaan enintään 6 osallistujaa, joten varaathan paikkasi etukäteen tekstiviestillä 050 67218 tai josette(a)musiikkikoulujosette.fi 27.11. mennessä. Paja on maksuton.

Kitarapaja

Tule tutustumaan kitaransoittoon yhdessä kavereiden kanssa. Tutustumme oikeaan soittoasentoon, kitaran virittämiseen ja säestämisen alkeisiin. Halutessasi voit ottaa mukaan oman kitaran. Et tarvitse aiempaa kokemusta soittamisesta. Pajaan otetaan enintään 6 osallistujaa, joten varaathan paikkasi etukäteen tekstiviestillä 050 67218 tai josette(a)musiikkikoulujosette.fi 27.11. mennessä. Paja on maksuton.

Pianopaja

Harjoittelemme soittamaan pienen sävelmän, improvisoimme ja tutustumme soinnuilla soittamiseen. Et tarvitse aiempaa kokemusta soittamisesta. Pajaan otetaan enintään 6 osallistujaa, joten varaathan paikkasi etukäteen tekstiviestillä 050 67218 tai josette(a)musiikkikoulujosette.fi 26.11. mennessä. Paja on maksuton.

Räppipaja

Urjalan yhtenäiskoulun musiikkiluokassa (Urjalantie 37, Urjala) Pajaa ohjaa 26 v. lauluntekijä, tuottaja ja artisti (mm. Valovuosi bändissä) Sami ”Sammy” Tamminen. Tällä hetkellä hän keskittyy kirjoittamaan biisejä muille, ja samalla kasailee biisejä sooloprojektiaan varten. Viimeisimpiä julkaistuja biisejä mitä Tamminen on ollut kirjoittamassa, on mm. Nössö (Petri Nygård), Sä et oo sä (Ollie), Fly (Arttu Lindeman).   Ilmoittautuminen Marjo Niittymäelle 17.11. mennessä. …

Rytmiikka- paja

Tässä pajassa pääset soittamaan kissanpolkkaa kehosoittimilla, osallistumaan rumpupiiriin ja musisoimaan Boomwhakerseilla. Suositellaan 13–15 vuotiaille. Pajaan otetaan enintään 8 osallistujaa, joten varaathan paikkasi etukäteen tekstiviestillä 050 672 18 tai josette(a)musiikkikoulujosette.fi 12.11. mennessä. Paja on maksuton.

KLS. konsertoi Nokian kirkossa

Ikaalisten ylpeys kls. esiintyy akustisesti Nokian kirkossa. Konsertin jälkeen jatkot Maatialan pappilassa (os. Valkamankatu 2 C) klo 21 asti vapaa pääsy.