#KultTour365?

#KultTour365 tarjoaa nuorille mahdollisuuden osallistua erilaisiin toimintoihin kulttuurin parissa ympäri Pirkanmaata. Toiminnan tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen kulttuurielämyksiä yli kuntarajojen sekä mahdollistaa nuorille erilaisia kohtaamisia kulttuurin parissa.

Kulttour sivusto kokoaa yhteen nuorille suunnattua kulttuuria Pirkanmaalla. Tapahtumakalenteri on täynnä teatteria, taidetta, musiikkia, liikettä, elämyksiä, tapahtumia ja paljon muuta – 365.

Sivujen sisältöä tuottavat yhteistyössä Pirkanmaan eri kuntien ja kaupunkien nuorisopalvelut, kulttuuritoimijat, yhdistykset sekä kolmannen sektorin toimijat. Tälle sivulle koottu sisältö on suunnattu pääosin nuorille, mutta mukaan mahtuu myös joitain koko perheen tapahtumia. Mikäli haluat olla mukana tekemässä kulttuuria nuorille niin ota rohkeasti yhteyttä!

#KultTour365 vuosi huipentuu aina marraskuussa, jolloin järjestetään Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot! Mukaan kulttuuriviikoille voi tulla mikä taho tahansa. Pääasia on, että tapahtuma järjestetään nuorille marraskuun aikana ja kaikkien tapahtumien tulee olla päihteettömiä sekä hyvän maun mukaisia. Kulttour -viikkojen tapahtumat kootaan yhteen jo syyskuun aikana, joten ole ajoissa asialla!

Tehdään yhdessä Pirkanmaasta nuorten kulttuurikeidas!

Terv. Kulttuurisen nuorisotyön verkosto

Yhteystiedot

Elina Peippo
Seudullisen nuorisotyön koordinaattori

p. 040 806 2968
elina.peippo(a)tampere.fi
www.nuortentampere.fi/info/seudullinennuorisotyö

*Tätä sivua ylläpitää Pirkanmaan kulttuurisen nuorisotyön verkosto